A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bident jobban érdekli Ukrajna vesztes háborúja, mint a hawaii tűzvész


Ron Paul volt texasi kongresszusi képviselő kifogásolta, hogy Joe Biden Amerikai elnök újabb 24 milliárd dollárt követel Ukrajnának, miközben a hawaii tűzvész képei épp most sokkolták nemcsak az Egyesült Államokat, de az egész világot is.   

Az oroszhirek.hu számolt be róla, hogy Ron Paul volt kongresszusi képviselő kikelt az amerikai elnök ellen, miután a demokrata vezetés a Mauin történt pusztítás közepette újabb 24 milliárd dollárt szeretne összekalapozni Ukrajnának. 

„Nehéz megnézni a közelmúltban készült felvételeket a Mauin történt pusztításról, és közben hallani, hogy Biden elnök azt mondja a kongresszusnak, hogy újabb 24 milliárd dollárra van szüksége Ukrajnának” – fogalmazott Paul.

Paul emellett kifogásolta azt is, hogy jelenleg az Egyesült Államok egy olyan háborúra költ milliárdokat, amely nem az ő érdeke, miközben az USA szétesni látszik. A Heritage Foundation elemzése egyébként egyértelműen meg is mutatja ezt, hiszen az alapítvány kiszámolta, hogy az eddigi amerikai anyagi segítség minden egyes amerikai háztartástól 900 dollár elvételét jelenti.

A volt képviselő emellett az is megpendítette, hogy vajon hány amerikai szeretné inkább látni ezt a 900 dollárt a zsebében, mint a Lockheed-Martin, a Raytheon és az ukrán oligarchák zsebében –, megjegyezve, hogy most már még a Biden-párti média is elismeri, hogy Ukrajna nem nyer, és nem is nyerhet.

„Ha továbbra is pénzt öntünk egy vesztes ügybe, az csak csődhöz vezet itthon és még több halott ukránhoz a tengerentúlon” – zárta Paul.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések