A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Biden megint összevissza beszélt: 81 százalékos tiszta energiát ígért már 2023-ra


Újból felrobbantotta az internetet Joe Biden amerikai elnök, aki ezúttal az úgynevezett tiszta energia részarányának 60 százalékos növelését ígérte 2023-ra – számolt be a Hirado. 

A Sztálin vezette Szovjetunió megirigyelte volna azt a növekedési ütemet, amit Joe Biden amerikai elnök vázolt fel X-bejegyzésében. Biden posztja egy olyan képet tartalmazott, amelyen szelfit készít az energetikai iparban dolgozó munkavállalókkal – írták.

A képaláírás szerint 

„Az inflációcsökkentő törvény az előrejelzések szerint segít megháromszorozni a szélenergiát és nyolcszorosára növelni a napenergiát, míg az amerikai villamosenergia-hálózaton keresztül felhasznált villamos energia „81 százaléka 2023-ra várhatóan tiszta energiából származik.”

Egyértelmű a Fox News amerikai hírtelevízió szerint, hogy az elnök – aki tényellenőrző anyagok özönét és egy jó adag csipkelődést kapott a közösségi oldalakon – tévesen értelmezte saját klímapolitikájának egyik fontos pontját.

Biden 2023-as dátumának az egyik, a téves bejegyzését korrigáló poszt szerint 2030-nak kellett volna lennie: „2030, nem 2023 a Fehér Ház céldátuma arra, hogy az USA villamos energiájának 81 százalékát tiszta energiából állítsák elő, ahogy azt POTUS (az amerikai elnök hivatalos X-oldala) korábban posztolta.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések