A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bevitték a rendőrök a gárdonyi kutyapártosokat, mert padot festettek


Pénteken három „különösen lerobbant padot” kezdett lefesteni és rendbe rakni Gárdonyban a Kétfarkú Kutya Párt regionális koordinátora, Fenekes Roland pártigazgatójuk, az Újpesten induló Nagy Dávid édesapjával együtt, de hamar megjelent a hatóság. 

A Kutyapárt Facebookon közzétett bejegyzése szerint először egy hölgy kiabált rájuk egy autóból, hogy azonnal hagyják abba, majd hamarosan megjelent egy polgárőr és egy rendőr.

Két perccel később feltűnt Tóth István fideszes polgármester is, aki miközben a hatósággal beszélgetett, fényképezte az aktivistákat. "Negyedóra múlva két nyomozó is megérkezett a helyszínre, akik bűncselekmény gyanúja miatt pár perc elteltével be is vitték a társadalomra veszélyes elemeket kihallgatásra. Négy és fél óra után engedték ki őket" - írta a párt. A bejegyzés szerint az ügy végül az ügyészségen landolt.

Gárdony polgármestere szerint 300 ezer forintnyi kár érte az önkormányzatát a felújított padok miatt. "Nem tudjuk, hogy az eredeti, lepukkant állapot visszaállítása kerül-e szerinte ennyibe, vagy egy még a miénknél újabb festékréteg" - olvasható a bejegyzésben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések