A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bekeményítettek az oroszok: egyszerre több ukrán megyét is támadnak


Döbbenetes számokat közöltek az ukránok. 

Az elmúlt egy napban az Ukrajna déli-délkeleti részén fekvő Herszon és Zaporizzsja megyéket is heves orosz támadások érték, amelyeknek több helyi lakos is áldozatául esett – közölték kedden a régiók kormányzói.

Olekszandr Prokugyin, Herszon megye kormányzója a Telegramon arról adott hírt, hogy az orosz ágyúzások következtében egy ember életét vesztette és 13-an megsebesültek a régióban.

harckocsikról és drónokról. Az ellenség 18 lövedéket lőtt Herszon városára” – írta a Telegramon, hozzátéve, hogy több lakóépületet és egy közintézményt is találat ért.

Jurij Malasko, Zaporizzsja megye kormányzója arról tájékoztatott a Telegramon, hogy egy ember meghalt, egy pedig megsebesült a régióban végrehajtott orosz támadások következtében. „Az oroszok fokozták a zaporizzsjai terület ágyúzását,

– írta a kormányzó.

Pavlo Kirilenko Donyeck megyei kormányzó egy tévéműsorban elmondta, hogy 88-ra emelkedett a Donyeck megyei Pokrovszk elleni orosz támadás sérültjeinek száma, a halálos áldozatok száma továbbra is hét, öt polgári és egy mentést végző személy és egy katona. Az előzetes információk szerint már nincsenek emberek a romok alatt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések