A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bayer: Szét kell rúgni a New York Times tökét a Sorosékkal együtt


Bayer Zsolt publicista Bádog.blogstar blogjában a minapi New York Times cikk kapcsán mondta el véleményét a hipokrita nyugati, – jelen esetben amerikai – média egyre aljasabb lépéseiről. 

„»A választások rosszat tesznek a demokráciának« – írta mai címében a New York Times.

Aztán kicserélték a címet, na nem azért, mert ezek a rohadt, cégéres gazemberek nem így gondolják, hanem azért, mert még nem látják elérkezettnek az időt arra, hogy egyenesen beletolják a nép képébe ezt az új tervüket. Szóval a címet lecserélték, de a cikkben benne hagytak (lassú érzékenyítés, felkészítés) egy Adam Grant nevű »szervezeti pszichológust«, aki kifejti, hogy...

Eh, semmi kedvem leírni, mit fejteget ez a szardarab.

Olvassák el, és képzeljék el hozzá, mi történne, ha nálunk, mondjuk egy jobboldali lapban ezt fejtegetné valaki, vagy ha a Magyar Nemzet azzal a címmel jelenne meg, miszerint »A választások rosszat tesznek a demokráciának«. Na? Megvan?

S még csak annyit: a választások nagy valószínűséggel nem tesznek rosszat a demokráciának, szóval ez az Adam nevű szardarab »téved«.

Ám ami biztos: a demokráciának (és úgy összességében a normális, emberi életnek) rendkívül jót tenne, ha szétrúgnánk végre az összes Adam Grant meg a New York Times tökét. A Soroséékkal együtt. Na, az tényleg jót tenne...”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések