A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lehasadt faágakhoz és avartüzekhez riasztották a Hajdú-Bihar Vármegyei tűzoltókat


Lehasadt faágakhoz és avartüzekhez riasztották a tűzoltókat a vármegyében 

Egy nagy faág hasadt le és fennakadt a magasban hétfőn Debrecenben, az István úton. Az ág a parkoló autókat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül láncfűrésszel távolították el az ágat – tudtuk meg a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményéből.

Püspökladány és Nádudvar között a gaz és az avar égett két hektáron. A püspökladányi hivatásos tűzoltók oltották a lángokat két vízsugárral és kéziszerszámokkal.

A közleményből kiderült, hogy lehasadt egy faág Debrecenben, a Hadházi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat, mert az a gyalogos és a közúti forgalmat veszélyeztette.

Öthektáros területen égett az avar hétfőn Hajdúböszörmény-Pród közelében, a 35-ös számú főút mellett. A hajdúböszörményi és hajdúnánási hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották el a lángokat.

Püspökladány közelében, a 4-es számú főúton egy személyautó és egy teherautó ütközött össze. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, hétfő este száz négyzetméteren az avar égett Hencidán, a Jókai utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat – zárta összefoglalóját a katasztrófavédelem.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések