A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az uszodát ért viharkár miatt az önkormányzat segítségét kéri az Eger Termál


A hétvégi viharos időjárás az egri strandot sem kímélte, komoly kárt okozott.


Mint ahogy arról már portálunk is beszámolt, a hétvégi ítéletidő megrongálta az egri uszodatetőt, valamint a strandon is bezárásra kényszerítette az egyik medencét.

Az Eger Termál Kft. ügyvezető igazgatója, Molnár László egy videóban részletesebben ismertette a hétvégi vihar okozta károkat. Többek között elmondta, hogy egy csőtörés következtében elázott a teljes gépészeti helyiség. Valamint egy villám okozta káruk is keletkezett, ennek következtében jelentősen rongálódott a vezérlés és a szivattyúk vezérlőegységei.

– Az uszoda tetején található lemezfedést a szél megtépázta, felhajtotta és leszakította, ezzel komoly károkat okozva az uszoda épületében. A lemezfedés alatt található deszkázat, sajnos az évek során elgyengült, és a rögzítései ezeknek a lemezelemeknek megszűnt. A hétvégi vihar nagyon könnyen alátudott nyúlni ezeknek a lemezeknek és felhajtotta őket – magyarázta a videóban Molnár László.

Valamint hozzátette azt is, hogy a károkat a biztosító bevonásával fogják tudni kezelni, de emellett szeretnék az önkormányzat segítségét kérni az épület helyreállításához.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések