A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az Érdi Fidesz oldalt is törölte a Facebook


Minden előzetes figyelmeztetés nélkül péntek délelőtt törölték az érdi Fidesz Facebook-oldalát – tájékoztatta a Magyar Nemzetet az érdi Fidesz frakcióvezetője. T. Mészáros András elmondta: nem ez az első eset, hogy a Facebook durván nekimegy az érdi Fidesz közösségi oldalának. 

Mint a politikus kifejtette, legutóbb körülbelül negyven napja történt hasonló, de azt megelőzően is voltak erre példák.

Többször büntetett a Facebook

– Többször előfordult az is, hogy az érdi Fidelitas oldalát függesztették fel vagy törölték, de az most éppen működik – tette hozzá. T. Mészáros András kiemelte: a szakembereik megpróbálják újra aktívvá tétetni az oldalt, de kevés esélyt látnak arra, hogy ez sikerülni fog.

Szavai szerint ilyenkor hosszas levelezést folytatnak a Facebook központjával.

Szükség van a közösségi médiára

Egy biztos, kudarc esetén új oldalt indítanak, mert mint az érdi Fidesz frakcióvezetője rámutatott: választások előtt, kampányban nem maradhatnak Facebook-oldal nélkül. Szükség van arra, hogy jelen legyenek a közösségi médiában, hiszen ott tudják tartani a kapcsolatot a szimpatizánsokkal, a lakossággal.

Régen, az átkosban legalább tudtuk, mit miért tiltanak, de most meg sem indokolják az oldalunk törlését. Fel vagyunk háborodva, mert semmi olyan bejegyzést nem közöltünk, ami miatt büntetni kellene minket

– hangsúlyozta T. Mészáros András.

Korábban már letiltották a szegedi, a ferencvárosi és váci oldalakat is. A Facebookon már zajlik a kampány.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések