A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az anyja talált rá a lefejezett férfi holttestére


A holttestet a gyilkos vegyszerrel öntötte le  

Gyilkosság vádjával tartóztattak le egy nőt az amerikai Nevada államban található Henderson városában, aki a rendőrség közlése szerint megölte a barátját – jelentette a helyi sajtó alapján az RTL. A férfi lefejezett holttestére az édesanyja talált rá.   

A 47 éves Johnathan James Willette holttestét gyilkosa vegyszerrel öntötte le. A rendőrségi jelentés szerint hypo és ammónia szagát lehetett érezni, amikor megérkeztek a helyszínelők.

A gyilkossággal gyanúsított Devyn Michaels – akinek a lakásán megtalálták a férfi pénztárcáját, kulcsait és vérfoltos telefonját – a kihallgatásán azt mondta, nem akarta megölni a barátját, de többször fejbe verte, mert erőszakoskodott vele.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a férfi levágott fejét még nem találták meg, és Michaels nem ismerte be, hogy levágta volna Willette fejét. Az áldozat anyja a rendőröknek elmondta, hogy takarítás közben észrevette, hogy a konyhából hiányzik egy húsbárd.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések