A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Angliában féltékenységből halálra késelték a magyar fiatalembert


Az Egyesült Királyság közepén található Barnsley városában meggyilkoltak néhány napja egy fiatal magyar férfit – tudta meg a Blikk. Váradi Dániel néhány éve ment ki Magyarországról szerencsét próbálni a barátjával, ám az utazása tragikus véget ért. 

A 28 éves férfi holttestére augusztus 9-én találtak a rendőrök, miután a barnsley-i városközponthoz riasztották őket. Dániel mellkasán egyetlen szúrt sebet találtak és ugyan még sikerült kórházba szállítani, de ott nem sokkal később meghalt – közölte a dél-yorkshire-i rendőrség szóvivője. Egy szintén magyar származású, mindössze 21 éves fiatalt fogtak el és vettek őrizetbe a rendőrök a gyilkosságért.

– Nemrég összejött egy lánnyal, akinek a volt barátja szúrta le szerencsétlent féltékenységből. Már előtte üzenetben megfenyegette, hogy elvágja a torkát, de nem vette komolyan. Danival négy éve mentünk ki szerencsét próbálni Angliába. A közelmúltban egy órára laktunk egymástól, de tartottuk a kapcsolatot. A barátom volt, de úgy szerettem, mint a testvéremet. A szülei meghaltak, az egyik testvérénél lakott, ahova Ózdról költözött. Két gyermek maradt most félárván utána, akik Magyarországon élnek az anyukájukkal – mondta a médiának az illető barátja.

Most gyűjtést indítottak, hogy hazaszállíthassák a holttestet, aminek a költsége több millió forint lesz – írja a Blikk.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések