A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Amerika legtermékenyebb gyilkosa 6 ijesztő szóval magyarázta meg, miért gyilkolt meg 93 nőt


A férfi általában megerőszakolta és megfojtotta áldozatait  

Egy híres írónő, Jillian Lauren bepillantást nyerhetett Amerika legkeményebb börtöneinek mélyére, ahol sok éven át tartó kutatása során a legelvetemültebb sorozatgyilkosokkal beszélgethetett. Ezeknek a társalgásoknak a során arra próbált fényt deríteni, hogy a gyilkosoknak mi volt a motivációja, és mivel magyarázatot adnak szörnyű tetteikre. Ezek közül talán a legborzalmasabb gyilkos, akivel egy asztalhoz ült, az Sam Little volt, akinek nevéhez legalább 93 nő meggyilkolása fűződik – írja a metropol.hu.

Miután Jillian és Sam Little találkoztak egymással, a nő egyetlen kérdést tett fel a férfinak. 

Mit érzett, amikor meggyilkolta a 93 nőt? 

Jillian azért is tette fel ezt a kérdést, mert a most már 78 éves férfi nem úgy néz ki mint egy szörnyeteg, és tettei mégis borzalmasak voltak. Nem csak megölte, hanem előtte meg is erőszakolta áldozatait, akik főként prostituáltak voltak, és volt akit megfojtott, volt akinek simán csak eltörte a nyakát. 1970 és 2005 között követte el a bűncselekményeket, az élete hátralévő napjait pedig rács mögött fogja tölteni. 

De térjünk vissza a kérdésre... A gyilkos mindössze egy mondattal magyarázta meg tetteit:

Olyan érzés volt, mintha szerelmes lennék  – mondta el a férfi röviden, akit bár más bűntettek miatt is letartóztattak korábban, végül csak 2014-ben kezdte meg négyszeres életfogytiglani börtönbüntetését, amit később hatszorosra emeltek, és törölték a feltételes szabadlábra helyeztetésének lehetőségét is. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések