A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Amerika egyik legbefolyásosabb politikusa: „Határunk a mexikói kartellek előtt tárva-nyitva, de a békeszerető magyarok előtt zárva van”


Kari Lake szerint Magyarország nem segíti az orosz-ukrán konfliktus eszkalálódását, ezért Joe Biden ellenük fordítja a vízummentességi programot. 

Kari Lake, az idei CPAC Hungary kiemelt felszólalója „aljasnak tartja a Biden-adminisztráció vízumszankcióit hazánk ellen” – hívta fel a figyelmet az Alapjogokért Központ az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében. „A béke egyik leghangosabb amerikai támogatója úgy, ahogy májusban, most is felemelte hangját Joe Biden ideológiai alapú támadásaival szemben” írták.

A politikus nyilatkozata is rámutat arra, hogy a demokrata kormányzat és a Magyarország közötti vita minden észszerűséget és jogalapot nélkülöz – közölték. Az Alapjogokért Központ a Facebook-oldalán idézte Kari Lake szavait, aki úgy fogalmazott: „Magyarország nem segíti az orosz-ukrán konfliktus eszkalálódását, ezért

A politikus egyébként azt is megjegyezte, „Határunk a mexikói kartellek előtt tárva-nyitva, de a békeszerető magyarok előtt zárva van”.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések