A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Adományokból forgatná fel Budapestet az erőszakos tanártüntetések szervezője


Pénzadományokat vár a további demonstrációk megszervezéséhez a korábbi, erőszakba torkolló tanártüntetések egyik szervezője, az Egységes Diákfront. Teszi ezt olyan platformon, amely azzal kérkedik, hogy egy nemzetközi baloldali hálózat részeként üzemel – írja a Magyar Nemzet. Közben a Tanítanék Mozgalom már a rasszizmus ellen szervez demonstrációt.  

Adománygyűjtésből szervezné meg a következő tüntetést az erőszakos tanártüntetések egyik baloldali szervező csoportja, az Egységes Diákfront (EDF). Állításuk szerint támogatóik segítsége nélkül a demonstrációk lebonyolítása nem fog menni.

Gyűjtenek plakátolásra, színpadtechnikára, hangosításra, online költségek fedezésére, valamint a rejtélyes „egyéb költségekre” valót is szimpatizánsaiktól szeretnék megszerezni. 

Emellett azzal próbálják tüntetésre bírni a híveiket, hogy a hatalom nem hallgatta meg őket, és „tovább rontotta az oktatás krízisét”, de ők nem hátrálnak meg, szeptemberben újrakezdik. Mint írják, minden eddiginél nagyobb tüntetésre készülnek, ezért van szükségük anyagi támogatásra az emberektől.

Ismeretes, az eddigi rendezvényeken megjelent résztvevők létszáma elenyésző volt. Teljes érdektelenség övezte például a köznevelésről szóló törvény elleni tüntetést, ahol alig pár tucat demonstráló vett részt. A szervezők között az EDF-en kívül megtalálható volt a baloldali kötődésű Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete is.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések