A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Párbeszéd politikusai egy emberként állnak ki az antifa-, és pedofilbotrányba keveredett Szikra Mozgalom mellett


Tordai, Jávor és a két Szabó (Tímea és Rebeka) is Jámbor mellett áll. Az utóbbi szerint a Szikra egy "progresszív baloldali közösség". 

Mint ismert, a Jámbor András-féle Szikra Mozgalom táborát visszamondták több vidéki helyszínen. Emiatt picsogott a Facebookon a marxista politikus. Jámbor András egy Facebook-bejegyzésben tudatta, hogy akkor is megtartják a tábort, de a Népigetben, Budapesten. Baranyi Krisztina, Ferencváros szélsőliberális polgármestere természetesen befogatta őket.

Az antifasiszta vezér, Jámbor András bejegyzése alatt megjelentek a Párbeszéd ügynökei. Tordai Bence, Jávor Benedek, Szabó Tímea, Szabó Rebeka és támogatásukról biztosították Jámbort.


A legpofátlanabb kommentet Szabó Rebeka írta, aki szerint a Szikra egy progresszív baloldali közösség.


Ezt arra a Szikrára érti, amelynek tagja az elmúlt hónapokban belekeveredett az Antifák által elkövetett embervadászatokba, illetve a pedofilügybe. Mint ismert, a szikrás Dobos Krisztina lakásán, ahol együtt élt a párjával, akinek a számítógépén több tízezer pedofil felvételt találtak.

Dobos élettársa később öngyilkos lett.

Vajon ez lehet a progresszív baloldali közösség???


A Szikra Mozgalom bejegyzése alatt megjelent Jávor és Tordai is:



Ezeknek a hulladékoknak nagyon vastag bőr van az arcukon. Bármi lepereg róluk, antifa-terror, pedofilbotrány sem érdekli őket. Kiállnak a képviselőtársuk mellett.

Ez a baloldal igazi arca.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések