A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Balaton-parton is felzúgott Krúbi koncertjén a „mocskos Fidesz”


Az Index nevű ukrán propagandaoldal beszámolója szerint a "rapper" Zamárdiban is Viktória királynőt gyászolta, a közönség pedig most sem feledkezett meg megemlékezni a Fideszről. 

A Strand Fesztiválra ugyancsak ezzel a produkcióval érkezett a rapper, aki az elővételben egyébként már telt házas, csütörtöki napon kapott helyet a Zamárdiban zajló rendezvény nagyszínpadán, méghozzá meglehetősen előkelő idősávban, este tíz óra után húsz perccel állt a közönség elé a Balaton-parton - írja a balliberális lap.

Ahogy már korábban is megírtuk, Krúbi aktuális műsorának kezdetén Orbán Viktor nővé karikaturizált alteregójaként jelenik meg a kivetítőn a produkció kulcsfigurája, Viktória királynő, akit a közönséggel együtt kíván gyászolni a dalszövegeiben sokszor keményen kormánykritikus előadó. Ez a Strand Fesztiválon is pontosan így történt, a koncert vége felé pedig az Orbán Viktor-bábu is előkerült, és Krúbi persze most is szájon is csókolta, miután az Oroszlánkirály Az élet az úr című betétdalának fideszesített változatát elénekelte a kivetítőn megjelenő óriási Fidesz felirat előtt - tették hozzá.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések