A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A 87 éves nő lenyomta, majd megetette az éhes betörőt


Amíg a 17 éves fiú evett, kihívta a rendőröket 

A 87 éves Marjorie Perkins egy éjjel arra ébredt, hogy valaki betört a lakásába – írta az RTL.hu. 

A fiatal, 17 éves fiú a nő ágya mellett állva azt mondta neki, hogy le fogja őt szúrni. A nő hirtelen felpattant, de a betörő megütötte. Perkins egy székkel védte magát, a betörő pedig tovább ütötte.

Perkins segítségért kiáltott, de senki nem hallotta őt. A fiatal tovább ütlegelte, de mindössze egyszer találta el a nőt, akkor viszont a homlokán. A 17 éves fiú ezután abbahagyta a verést, és elindult a konyha felé. 

Az asszony azt mondta neki, hogy hagyja el a házat, erre azonban azt a választ kapta, hogy a fiú napok óta nem evett, és nagyon éhes.

A nő megkínálta a betörőt keksszel, naranccsal és némi shake-kel. Kiderült, hogy a fiatalon nincs nadrág és cipő, azokat kint hagyta az udvaron, ahonnan bemászott a lakásba. Az ablakra rögzíthető légkondicionálón keresztül bejutó betörő annyira lelkesen evett, hogy nem vette észre, hogy az asszony közben kihívta rá a rendőröket. 

A The Times Herold beszámolója szerint a kiskorú betörőt testi sértéssel, betöréssel és alkoholfogyasztással is megvádolták, mivel alkoholt találtak nála. A nő az eset után elmondta, hogy a támadója az a fiú volt, aki kisgyerekként többször is lenyírta nála a füvet.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések