A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

57 úszónak lett hasmenése a sunderlandi triatlon-világbajnokságon


Sunderlandben tartották múlt hétvégén a triatlon világbajnoki sorozat egyesült királyságbeli szakaszát, miután 57 sportoló hasmenést kapott - írja a Guardian alapján a Mirror. 

Az ausztrál triatlonos, Jake Birtwhistle az Instagramon arra panaszkodott, hogy a verseny óta eléggé le van robbanva, és úgy fogalmazott, "szarban" úsztak. Azt gondolja, az úszást le kellett volna mondani ezen a versenyen.

Az Egyesült Királyság Egészségügyi Biztonsági Ügynöksége azt közölte, megvizsgálják a betegek mintáit. A versenyen nagyjából 2 ezren vettek részt.

Az ügyben kérdéseket vet fel, hogy a Környezetvédelmi Ügynökség néhány nappal az esemény előtt mintát vett az érintett Roker strandról, és az E-coli szint 39-szer magasabb értéket mutatott az átlagosnál.

A British Triathlon ugyanakkor azt állítja, a mintát nem ott vették, ahol maga a verseny zajlott, hanem egy távolabbi részről. A Guardian szerint az érintett partszakasszal kapcsolatban régóta megy a vita arról, hogy mennyire szennyezett a vize.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések