A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zúgott a „mocskos Fidesz” Krúbi koncertjén Debrecenben, a Campus Fesztiválon


A "zenész" a Nagyerdőben is az égbe emelte, majd megcsókolta Orbán Viktor mását.


Július 20-án fellépett a Nagyerdőben Azahriah, utána a Tankcsapda, 23 órától pedig a Krúbi nevű bohóc, a baloldal legújabb üdvöskéje is.

Az aki nemrég már előadta a performanszát.

Krúbi Debrecenben is a július 7-én a Budapest Parkban már előadott Viktória Királynő Emlékkoncerttel lépett fel, a koreográfia is hasonló volt: az énekes-rapper előbb a királynővé maszkírozott Orbán Viktor (Viktória királynő) testőreként, majd gyilkosaként, végül pedig trónörökösként lépett a közönség elé. A budapesti koncertjéhez hasonlóan itt is elénekelte Az Oroszlánkirályból ismert Az élet az úr című dal NER-re adaptált verzióját, majd megcsókolta az égbe emelt Orbán Viktor bábut - írja a Debreciner.



A korábbi fellépésétől eltérő jelenség volt a Campus Fesztiválon, hogy amikor a történet narrátora egy perc néma csendet kért Viktória királynő emlékére, akkor a debreceni közönség erőteljes „mocskos Fidesz” skandálásba kezdett, ahogy az a videónkban is hallható - írja a lap.



Másrészt Krúbi belefonta a Campus Fesztivált az Orbán, verd ki a Ferinek című dalába, amelyben két hete még a Budapest Park szerepelt.

„Így végül magam is a rendszer eltartottja lettem,
a pénzből nagyobb autót, meg nagyobb házat vettem.
A tömeg meg csak biztat, hogy meséljem a történetet.
Még a Campus Fesztiválon is felléphetek.”



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések