A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zelenszkij pártjának képviselője a Maldív-szigetek egyik luxus magánszigetén nyaralt


Jurij Arisztovot, a Verhovna Rada (ukrán parlament) nemzetbiztonsági bizottságának elnökhelyettesét, a Volodimir Zelenszkij vezette Nép Szolgája párt képviselőjét júliusban látták a Maldív-szigeteken nyaralni, ahol egy szoba 2,7 ezer dollár körül mozog – jelentette az Szlidsztovo Info ukrán oknyomozó ügynökség.


„Jurij Arisztovot, a Verhovna Rada nemzetbiztonsági, védelmi és hírszerzési bizottságának elnökhelyettesét, a Nép Szolgája párt parlamenti képviselőjét július közepén a Waldorf Astoria Maldív-szigeteki 5 csillagos szállodában látták, amely az Ithaafushi magánszigeten található” – írja a jelentés különböző forrásokra hivatkozva.

A lap szerint az említett szálloda alkalmazottai megerősítették, hogy Arisztov valóban a vendégük volt, de már kijelentkezett.

A Nép Szolgája párt frakcióvezetője, David Arahamija elmondta, hogy ezzel az információval kapcsolatban kezdeményezi Arisztov frakciótagságának azonnali felfüggesztését – írják.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések