A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Válságban Harry és Meghan házassága? Megszólalt egy közeli ismerős


Elterjedt a pletyka, hogy a pár a válás küszöbén áll


A RadarOnline nyomán írta meg a Page Six, hogy Harry és Meghan azt próbálják kitalálni, hogy milyen akadályokba ütköztek, amik válságba sodorták a házasságukat. Egy informátor azt mondta az amerikai lapnak, hogy Harry kezdi belátni, hogy nem illik bele Meghan giccses hollywoodi világába - írta meg a promotions.hu.

Ezt a pletykát látszik alátámasztani az is, hogy Harry egy dokumentumfilmet tervez forgatni a Netflixnek Afrikáról, ami miatt a kontinensre kell utaznia hosszabb időre; ide viszont a felesége nélkül akar menni. Most nagyon kell a házaspárnak a pénz, hiszen nemrég több millió dollártól estek el azzal, hogy különváltak a Spotify-tól; az informátor szerint egyébként ez az üzleti bukás nagyon komoly hatással van a kapcsolatukra.

Az egyik legnépszerűbb pletykablog, a Deuxmoi szerint Harry elköltözött már a családjától, és állítólag már a házukat is eladták. Ezen a blogon korábban több olyan pletyka is megjelent már, amik igaznak bizonyultak, de ettől függetlenül nem biztos, hogy a válságba került házasságukról keringő szóbeszéd is valid információkon alapszik.

Kételkedve a pletyka hitelességében, a Page Six megkereste Harry és Meghan egyik közeli ismerősét, aki azonnal reagált a dologra: „Ez nem igaz, szó szerint kitalálták őket”.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések