A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Üzenet érkezett a Kremltől: „Hol van a kib*szott győzelmetek?”


Medvegyev szerint az ukrán lakosság egy része, bár meg van rémülve, még nem vesztette el a gondolkodás képességét.


Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács vezetőhelyettese Telegram-oldalán írt a háború legfrissebb fejleményeiről. Mint fogalmazott: „ellenségünk nem sikeres az ellentámadásban. Tehát információs győzelmekre van szükségünk. Még ha üres és irracionális is. Ezért a civil objektumokra mért csapások a nácik és az általuk beszervezett lakosság számára is elfogadhatóak”.

Az orosz politikus szerint az ukrán társadalomban egyre nagyobb a feszültség mértéke. „A lakosság egy része, bár meg van rémülve, még nem vesztette el a gondolkodás képességét. Nyugati uraik pedig türelmetlenek: hol van már végre a kib*szott győzelmetek?” – kérdezi Medvegyev. Hozzátette, ezért „a banderista gazemberek egyre inkább békés, civil célpontokat választanak aljas csapásaikhoz”.

„Nekünk pedig nem hagyományos célpontokat kell választanunk a csapásainkhoz. Nem csak raktárakat, energiaközpontokat és olajraktárakat. Vannak más helyek is, ahol még nem számítanak ránk. És ahol a hatás nagyon jelentős lesz” – írta az orosz politikus.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések