A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Úristen! Marics Peti után Valkusz Milán is lesérült


Hatalmas a nyomás a ValMar srácokon, akik júliusban szinte minden este máshol adnak koncertet. Aggódnak a rajongók, hogy fogják ezt bírni, főleg most, hogy Marics Peti után Valkusz Milán is balesetet szenvedett a színpadon – írta meg a borsonline.hu.


Két évvel ezelőtt atombombaként robbant be a hazai zenei életbe a ValMar duó az Úristen című dalukkal, ami azóta 38 milliós megtekintésnél tart. Marics Peti és Valkusz Milán azóta is boldogan ül a sikervonaton, és amióta televíziós műsorokban is látni őket, már nem csak a tinikig ér el a sikerük. Tele is a koncertnaptáruk, alig van szabad estéjük.

Épp ezért sokkolta a rajongókat, amikor az első teltházas parkos bulijukon Marics Peti az első dal közben elesett, és eltörte a bokáját. De két hét kényszerpihenő után folytatták a koncertezést, szinte minden este máshol lépnek színpadra. De mi lesz így, hogy a csütörtöki gyömrői fellépésük közben Valkusz Milán is lesérült, amikor a hatalmas ugrálás közben leesett a magasított dobról.

A két énekes üti a vasat, amíg meleg, reklámarcok is lettek, és ezen a nyáron alig lesz egy szabad percük. Hatalmas rajtuk a nyomás, ráadásul mindketten maximalisták, így minden egyes koncerten szívüket-lelküket beleadják a műsorukba. De vajon meddig lehet ezt bírni így teljes gőzzel, hiába fiatalok, ez az őrült tempó és az állandó rivaldafény eddig még senkinek nem tett jót.

Mint ismert: Marics Peti az emlékezetes Budapest Parkos koncertjükön az első szám felénél a nagy ugrálás közben hatalmasat esett, eltörte a bokáját. Két hét kényszerpihenőre küldte a doki, fekvőgipszet kapott. De a show nem állhat le, nem akartak csalódást okozni a rajongóiknak, így két hét után már színpadon álltak, pontosabban Peti nem végig ugrálja a műsort, mivel még kímélnie kell bokarögzítővel védett bokáját. Az énekes azonban képtelen ülve maradni, a koncertek felfokozott hangulatában felpattan, és ép lábára támaszkodva egy helyben ugyan, de ő is ugrál.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések