A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Úgy tűnik, zátonyra futott Bálint Antónia párkapcsolata


Hiába próbálták, már nem tudták megmenteni párkapcsolatukat. 

Bálint Antónia hosszú éveken át szerepelt a médiában, folyamatosan írt róla és a magánéletéről a bulvársajtó, ám egyszer csak úgy döntött, hogy másfajta életet szeretne élni. Sokan kérlelték, hogy ne fordítson hátat a szakmának, de 7 évvel ezelőtt komoly elhatározásra jutott: egyszer, s mindenkorra maga mögött hagyja a reflektorfényt és a civil életet választja.

Azóta az egykori szépségkirálynő a magánéletét is hét lakat alatt őrizte, arról mégis lehetett tudni, pár éve beköszöntött a szerelem az életébe. Bár sosem volt a hosszú kapcsolatok híve, úgy tűnt, jogász szerelmével nagyon jól kijönnek. A Blikk információ szerint viszont két év után szakított Antónia és kedvese.

„Úgy tudom, nemrég szakított a párjával Antónia. Megviselték a történtek, de igyekszik továbblépni és a munkájára, valamint a lányára koncentrálni – mondta egy informátor. Antónia nem akart nyilatkozni a magánéletével kapcsolatban, de egy közeli ismerőse bővebben is beavatta a napilapot a részletekbe. – Sokáig nagyon stabilnak és biztosnak tűnt a kapcsolatuk, Antónia ezért is merte a nyilvánosság előtt is vállalni a szerelmét, illetve egy-egy meghitt fotót közzétenni a közösségi oldalán. Az utóbbi hónapokban azonban egyre több gondjuk lett, és feszültté vált közöttük a viszony. Próbálták megoldani a problémáikat, de belátták, hogy képtelenek rá, ezért máshol kell keresniük a boldogságot.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések