A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tömeges lövöldözés történt Baltimore-ban: 2 halott, 31 sebesült


Egy több száz fős bulin tört ki lövöldözés Baltimore-ban, a rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövető(ke)t. 


Több halottja és több tucatnyi sérültje van az amerikai Baltimore városában (Maryland államban) helyi idő szerint vasárnap hajnalban kitört tömeges lövöldözésnek - jelentette az AP hírügynökség.



A baltimore-i rendőrség tájékoztatása szerint a Greatna Avenue-n történt az eset, a rendőrség hatalmas erőkkel szállt ki a helyszínre. Szemtanúk beszámolója szerint a város déli, Brooklyn Homes negyedében megrendezett "Brooklyn Day" partin történt a tragédia, amelyen több százan vettek részt.

A Fox News értesülése szerint 20-30 lövést lehetett hallani.



A baltimore-i rendőrség magyar idő szerint vasárnap délelőtt 11 órakor tartott sajtótájékoztatóján Richard Worley rendőrkapitány közölte, a lövöldözés éjjel fél 1-kor kezdődött, eddig tisztázatlan körülmények között. Az eddigi információik alapján ketten vesztették életüket - köztük egy nő, aki a helyszínen meghalt -, három sebesült életveszélyes állapotban van, további 28 embert ápolnak kórházban "nem halálos" sérülésekkel.



Gyanúsított egyelőre nincs, a szemtanúk kihallgatásával és az eseményen készült videófelvételek alapján próbálják rekonstruálni a történteket.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések