A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tomán Szabina elhagyja a Cápák között című műsort


Tomán Szabina, a Cápák között című üzleti reality show egyetlen női befektetője, bejelentette, hogy visszavonul a programtól. Azért hozta meg ezt a döntést, mert több időt szeretne tölteni a családjával és a saját vállalkozásainak szentelni. 


Tomán Szabina a hírt saját Instagram-oldalán osztotta meg, ahol bejelentette, hogy a jövőben már nem vesz részt a népszerű üzleti valóságshow-ban. Érzelmes üzenetben búcsúzott:

"Sokat köszönhetek annak, hogy Cápa lettem. Amíg élek, tanulni fogok és körbeveszem magamat olyanokkal, akik inspirálnak. Az elmúlt években hihetetlen tempóban éltem. Úgy érzem, változtatnom kell. A családom, a cégem, a csapatom mindennél fontosabb, nekik szentelem az időm. Egy csendesebb, elvonultabb, nyugodtabb környezet az, ami engem is és őket is a legjobban támogatja."

Szabina nyilvánvalóan szeretné életének középpontjába helyezni családját és vállalkozásait, miközben nyugodtabb és csendesebb életre törekszik. Ez a döntés egyszerre tiszteletreméltó és bátor, ami bizonyára sokak számára jelent majd inspirációt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések