A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Térkapunak nézte a hűtőket egy kiskunhalasi bedrogozott férfi


A rendőrök idővel elfogták a rongálót, aki saját bevallása szerint kristályt fogyasztott. 

Kiskunhalas egyik pékségében egy férfi az egyik hűtőből a földre dobálta a termékeket, majd belépett a hűtőszekrénybe és magára csukta az ajtót. Ezt követően az árus próbált az ismeretlennel szót érteni, megpróbálta kitessékelni, de nem járt sikerrel. Aztán a férfi hirtelen saját elhatározásából távozott, több tízezer forint rongálási kárt hagyva maga után – írta meg a Police.hu.

A férfi egy dohánybolt hűtőjében is álldogált egy ideig, valamint egy élelmiszerbolt tejhűtőjéből is kidobálta az ott tárolt árut. Mindkét helyen közel százezer forintnyi rongálási kár keletkezett.

Július 16-án az illető két sikertelen kísérletet tett. Egy magánházba próbált bejutni az ismeretlen, azonban a tulajdonos megzavarta, így inkább menekülőre fogta. Késő este egy benzinkút ablakát rongálta meg, de az eladótérbe nem jutott be.

Őt a rendőrök 2023. július 18-án délután őrizetbe vették. A gyanúsított a kihallgatás során bevallotta, hogy bemászott a hűtőszekrényekbe. Azzal magyarázta a tettét, hogy kristályt fogyasztott a történteket megelőzően, és ezért azt gondolta, hogy

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések