A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szörnyű helyzetbe került egy fotós Meghan Markle miatt


Meghan Marklét azzal vádolták meg, hogy megbízott egy lesifotóst azzal, készítsen róla képeket. Ez nem az első eset, hogy egy ilyen hír szárnyra kap vele kapcsolatban – írja az Origo.


Piacon kapták lencsevégre Harry herceg feleségét, amint éppen zöldségeket válogat, vele van a kutyája is. A Page Six hozta le a képeket, amit a Bors vett észre. A színésznő belemosolygott a kamerába, emiatt a fotós magyarázkodásra kényszerült.

„Senki sem hív fel engem, higgyétek el! Nem támogat senki, mindent egyedül csinálok” – mondta Jill, s hozzátette, nem tudta, hogy Meghan ott lesz a piacon, ő Kate Perry apját szerette volna fotózni. „Láttam egy rózsaszín-fehér csíkos golfkocsit, mellette állt Katy Perry apukája virággal a kezében, és beszélgetett valakivel” – tette hozzá az újságíró. Mint kiderült, az a valaki éppen Meghan Markle volt, akkor bizonyosodott meg róla, amikor meglátta a testőrét.Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések