A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szilágyi Áron már biztosan érmes


Szilágyi Áron elődöntőbe jutott, így már biztosan érmet szerez a férfi kardozók egyéni versenyében a milánói olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. 


A háromszoros olimpiai bajnok, vb-címvédő magyar vívó a georgiai Beka Bazadze és az üzbég Musza Ajmuratov könnyed legyőzése után a hazai közönség előtt versenyző Luca Curatolival mérkőzött. 

A 2019-ben, Budapesten vb-harmadik, a tokiói olimpián csapatban ezüstérmes kardozó és Szilágyi asszójára sok néző volt kíváncsi, a pást melletti lelátórészen nem is mindenki talált helyet, a terem távolabbi pontjairól, illetve a passzázsról is sokan követték az eseményeket. 

Az összecsapást Szilágyi irányította, továbbra is nagyszerűen vívott, 12–6-ra elhúzott, majd némileg közelebb engedte magához ellenfelét, de 15–12-s sikerrel így is ő jutott tovább.

A negyeddöntőben a lengyel Szymon Hryciukkal csapott össze, és esélyt sem hagyott ellenfelének, hét tus különbséggel győzött.

A negyvenéves Decsi Tamás a 16 között jól küzdött Ziad el-Szisszivel, de két tussal kikapott. Később az egyiptomi bejutott az elődöntőbe.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések