A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Szégyelljétek magatokat" - Bécsben liberális nagymamák tiltakoztak Orbán látogatása ellen


Több "civil" szervezet (értsd: sorosista migránssimogató szabadcsapat - a szerk. megjegyzése.) is demonstrált az osztrák kancellár hivatala előtt, amikor Karl Nehammer fogadta Orbán Viktort és Aleksandar Vucicot, köztük az Omas gegen Rechts (Nagymamák a Jobboldal ellen) nevű gittegylet odavezényelt bohócai.


Ilyen kamu tiltakozások közepette kezdődött Aleksandar Vucic szerb elnök, Karl Nehammer osztrák kancellár és Orbán Viktor miniszterelnök hármas találkozója Bécsben – írja a Standard. Nehammer reggel a Ballhausplatzon (itt van az osztrák kancellár hivatala) fogadta Orbánt és Vucicot tüntetők "Szégyelljétek magatokat" kiáltásai és füttyszavai közepette.


A kancellár kiterítette a vörös szőnyeget a két vendége elé, de a biztonság kedvéért a kancellária bejáratánál egy rácsot is elhelyezett őrökkel. Az SOS Balkanroute és az Omas gegen Rechts (Nagymamák a Jobboldal ellen) civil szervezetek mintegy tucatnyi aktivistája a tér túlsó széléről Orbánnak és Vucicnak kiabált, például azt, hogy "senki sem illegális".

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések