A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Olasz védelmi miniszter: az ukrán ellentámadás nehézségekbe ütközött


A miniszter kijelentette, hogy a modern társadalomban zajló zavaró események elfeledtetik velünk az olyan értékeket, mint a szabadság és a demokrácia  

Guido Crozetto olasz védelmi miniszter úgy véli, hogy az ukrán konfliktus kimenetelét nem a harctéri helyzet fogja meghatározni, ahol az ukrán félnek nehézségei vannak, hanem egy politikai döntés. Ezt a véleményét a Corriere della Sera című napilapnak adott interjúban fejtette ki – írta az Orosz Hírek.

„Sajnos senki sem tudja, mikor lesz vége [a konfliktusnak]. A helyzet a stagnálás állapotában van, ami még hosszú ideig tartó folytatást ígér. Az ukrán ellentámadás, ahogy azt sokan várták, nehézségekbe ütközött. Az orosz védelem megnehezíti az offenzívát. Ezért a politikai döntések meghatározhatják a konfliktus kimenetelét” – mondta Crozetto.

A miniszter kijelentette, hogy a modern társadalomban zajló zavaró események „elfeledtetik velünk az olyan értékeket, mint a szabadság és a demokrácia”.

„Ez paradox módon a békefolyamatot felgyorsító szempontként szolgálhat. Emellett közelednek az amerikai elnökválasztások, amelyek megváltoztathatják az USA álláspontját” – véli a miniszter.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések