A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ököllel ütötte a rendőrautót a székelyudvarhelyi polgármester, hamarosan felelhet érte


Hivatali visszaéléssel és hivatalos személyek elleni erőszakos fellépéssel gyanúsítja a rendőrség Gálfi Árpádot, Székelyudvarhely polgármesterét – adta hírül a Maszol.  

A lap információi szerint a városvezető kisebb botrányba keveredett néhány rendőrrel július 7-én, mert a járőrök megállították az egyik rokonát, ő pedig bele akart avatkozni az ügybe, ugyanis kiderült, hogy az ittasan ült biciklire. 

Ha ez nem lett volna elég, a rokon igazolni sem tudta magát, mert nem voltak nála az iratai. A rendőrök egyébként meg is szondáztatták a férfit, ez alapján 0,56 mg/liter alkoholt mértek.

Amíg a rendőrök megpróbáltak rájönni, hogy ki lehet a kerékpáros, egy másik  férfi odalépett a rendőrautó mellé és megkérdezte a rendőröket, hogy mi a problémájuk a székelyudvarhelyi biciklisekkel. Szó szót követett, a vita pedig annyira elharapódzott, hogy a férfi

ököllel ütötte a rendőrautó ablakát és állítólag szidta, fenyegette a rendőrség munkatársait,

akiknek a kérésére nem volt hajlandó felfedni kilétét az agresszív férfi. A rendőrök felvették a jegyzőkönyvet és továbbították az ügyészségre, hogy kezdjék meg a hivatalos törvénykezési eljárást.

A lap próbálta elérni a polgármestert, de egyelőre nem reagált a megkeresésre. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések