A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem tudta elviselni a szakítást a szolnoki férfi, meg akarta ölni a barátnőjét, és annak új párját


A férfi együtt élt szerelmével 2021. januárjában, amikor letartóztatták. Nem sokkal később tudta meg, hogy a nő elhagyta, és összeköltözött egy közös ismerősükkel. Már a börtönben eltervezte, hogy miután szabadul, megöli volt élettársát és annak új párját, aztán öngyilkos lesz.


Három hónap múlva szabadult, ezután többször is találkozott a párral, akiket azzal fenyegetett meg, hogy először a férfival végez, azért, hogy azt végignézve a nő szenvedjen, majd őt is megöli.

Fenyegetésének azzal adott nyomatékot, hogy egyszer vetélytársa nyakához kést fogott és közölte vele, hogy most meghal, illetve elmondta nekik, hogy pisztolya és lőszere is van, és leszámol mindenkivel, aki őt hülyének nézi.

A Szolnoki Törvényszék a férfit többszörös visszaesőként emberölés előkészítése és folytatólagosan elkövetett zaklatás miatt hat év fegyházra ítélte.

Az elsőfokú ítélet ellen a férfi és a védője fellebbezett.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség szerint azonban az elsőfokú bíróság ítélete megalapozott, és a büntetés is arányos, ezért az ítélet helybenhagyását indítványozta.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések