A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem jött be Hodász Bandi ellenzéki Fikusz Kukiszkodása


Az ellenzék Homo Erotikusz Fikusz Kukisza miután nyomott egy nagy coming outot s a reverendát sikosítóra váltotta, azt gondolhattuk, hogy Hondész (csak -ász, -ész nélkül) kivonul a közéletből. 

Bál a haveljai megpróbálták a pallóla dobni a normalitást, hogy aztán dühében Kukiszozzon egy sort, nem talált sipákoló szájakra a kezdeményezés, így a magát Szemléleknek nevező álkeresztény blog számára nem maradt más, minthogy bejelntse Hodász András "távozását" a lap kötelékéből. 

Mint írják: 

váratlan, előre nem látott útkereszteződéshez érkezett a Szemlélek: az elmúlt hetek belső beszélgetései alapján felismertük, hogy közösségünk egyik alapembere, Hodász András olyan útra lépett, amelyen nem tudjuk elkísérni.
Hát igen. Így járt ez a Hodász az ellenzék egyik szellemi holdudvarával. Mint Blanka a politikai kaptafával. Nem maradhatott, mert ezt a szerepet tovább már nem ő kapta. 

Hodásznak most se reverenda, se kukisz nem maradt vigasztalásul. Talán majd az ima ereje. Békesség Istentől. Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések