A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi is megvásárolhatjuk magunknak Barbie cipőit


Egészen pontosan létező babák ruháit kreálták újra a film kedvéért


Hivatalosan is Barbie nyara van, az Aldo márka pedig első együttműködését indította el az ikonikus karakterrel, miután a Mattel céggel közösen egy limitált szériás kollekciót készítettek. A 19 darabos Barbie x Aldo termékcsalád lábbeliket, kézitáskákat és kiegészítőket tartalmaz, amelyek a rózsaszín különböző árnyalataiban pompáznak.

Július 20-án nálunk is mozivászonra kerül a már most világszenzáció és nagy sikerű Barbie című film. Főszereplője, Margot Robbie mint tökéletes választás Barbie karakterére, jobbnál jobb szettekben pompázik a különböző sajtóeseményeken. Az öltözékeit ki más, mint Barbie inspirálja, egészen pontosan létező babák ruháit kreálták újra a színésznőnek.

Az Aldo most számunkra is ezt teszi lehetővé legújabb Barbie x Aldo limitált kollekciójával, ugyanis a pink kiegészítőkben rögtön Barbie-nak érzi magát az ember.

„Célunk ezzel az együttműködéssel valóban egy olyan kollekció megtervezése volt, amelyben minden Barbie-rajongó láthatja magát, mert Barbie nagyon sok generáció számára nosztalgikus” – mondta az Aldo. „A világ egyik eredeti trendteremtőjeként Barbie több mint 64 éve stílusikon, ezért úgy érezzük, merész, szórakoztató és félelmet nem ismerő esztétikája még sokáig itt marad.”

A kollekció megtervezése során olyan részleteket vettek figyelembe mint a cipők és fülbevalók anyagai és textúrái, hogy tényleg olyan legyen, mint amivel kiskorunkban játszottunk, de még a dobozra is kiemelt figyelmet fordítottak: „Az egyik első dolog, amit egy Barbie vásárlásakor megtapasztalsz, az a doboz: merész, rózsaszín, és jellegzetes ablaka van, ezért létrehoztunk egy cipősdobozt, amely utánozta ezeket az elemeket, beleértve a Barbie x Aldo cipőt megjelenítő átlátszó ablakot” – közölték.

A Barbie x Aldo kollekció június 29-én lesz megvásárolható online és az Aldo üzleteiben.
 
Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések