A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mezőkövesden a kutyapártos libsik kezdtek szivárványos padot festeni


Dél-Borsod sem kér a devianciából! - írja a Mi Hazánkos Szajlai János a Facebookon.  

Kibújt a szög a zsákból, a Kétfarkú kutyapárt, mint viccpárt megszűnt létezni - teszi hozzá.

A 2022- es országgyűlési választásokon Dél-Borsodban 2,02%- ot elért párt (akkor még magát viccpártként definiálta), mezőkövesdi aktivistái egy pad szivárványszínűre festését próbálják beállítani ártatlan, segítőkész cselekedetnek. Hihető is lenne, ha nem épp ebben a hónapban és nem ilyen színösszeállítással festették volna le, illetve pár napja nem nyilatkozták volna, hogy a Kutya Párt kiáll az LMBTQ közösség mellett.
A Mi Hazánk Mozgalom határozottan tiltakozik az LMBTQ propaganda erőszakos terjedése és terjesztése ellen, legyen az mesekönyv, pad, vagy bármilyen más báránybőrbe bújtatott farkas segítségével, az elfogadásra és a demokráciára hivatkozva A Dél-Borsodi embereknek semmi szükségük arra, hogy Mezőkövesd közepén három padból egy szivárványszínű legyen, azt sugallva, hogy három emberből egy egyetért az LMBTQ propagandával. A kutyapárt ezen tevékenysége után, pedig nyugodtan kijelentem, hogy Dél- Borsodban rájuk sincs semmi szükség!

Performansszal egybekötött sajtótájékoztatót tartott a Mi Hazánk Mozgalom szerdán délután a miskolci Európa téren, mert szerintük egy színesre festett pad is jele a terjedő LMBTQ propagandának: a rendezvény idejére a párt aktivistái letakarták a szivárvány színére festett padot. Az ominózus közterületi padon két személy ült a tájékoztató kezdetekor, akiket a rendőrök felállítottak, majd igazoltattak, arra hivatkozva, hogy a padot előzőleg a rendezvény idejére lefoglalták.  

Ezt követően Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom önkormányzati képviselője azt hangsúlyozta, hogy országosan is egyre nagyobb teret hódít az LMBTQ mozgalom, és szerintük a szivárvány szimbóluma nem való a közterületekre. 

Kiállunk a normalitás mellett, azaz, hogy kapcsolat csak férfi és nő között jöhet létre

– húzta alá. 


Szajlai János, a párt választókerületi elnöke pedig büszkén jelentette be, hogy már harmadszorra sikerült megakadályozni pártjának a budapest pride rendezvénysorozat miskolci eseményét. 

Nincs helye az LMBTQ propagandának sem a mesekönyvekben, sem máshol 

– hangsúlyozta.  

Miskolcon sem maradhat a szivárványos pad:



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések