A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt a kábítószerbirtoklás miatt letartóztatott világhírű szupermodell


Hadidot akkor tartóztatták le, amikor leszállt a repülőtéren magángépével


Gigi Hadidot a Kajmán-szigeteken tartóztatták le, a kellemetlen szituációt egy mondattal lerendezte a 28 éves modell – írta meg a hirado.hu.

Nem sokkal azután, hogy híre ment, hogy Gigi Hadidot nemrég letartóztatták marihuána behozatala miatt a Kajmán-szigeteki reptéren, a modell Instagram-oldalán kommentálta a helyzetet – írta meg a hirado.hu.

A modell egy csokor fotót és videót osztott meg a Kajmán-szigeteken töltött nyaralásáról. A képgallériához pedig egyik legjobb barátnője, Taylor Swift dalából idézett, utalva a reptéren történt incidensre:

„Minden jó, ha a vége jó!”

Hadidot akkor tartóztatták le, amikor leszállt a repülőtéren magángépével. A vámon átkutatták a táskáját és marihuánát, valamint a fogyasztásához szükséges eszközöket találtak. A modell a reptéri fogdába vitték, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezték. Két nappal később bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádakban, és 1000 dolláros pénzbírságot szabtak ki rá.

A HollywoodLife megkereste Gigi képviselőjét, hogy kommentálja a letartóztatással kapcsolatos történetet. A modell szóvivője megerősítette a letartóztatás hírét és hozzátette: „Gigi New Yorkban legálisan, orvosi engedéllyel vásárolt marihuánával utazott. A Kajmán-szigeteken 2017 óta szintén legális a marihuána orvosi használata. Az aktája továbbra is tiszta, és élvezte a szigeten töltött nyaralás hátralévő részét.”

Gigi 2016-ban hozta nyilvánosságra, hogy Hashimoto-kórt diagnosztizáltak nála, ami a pajzsmirigy autoimmun gyulladása. Az azonban nem világos, hogy milyen betegségre van orvosi marihuána engedélye.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések