A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megerőszakolták, felgyújtották, majd vasúti sínekre dobták


Az iskolatársait gyanúsítják 

gy mindössze 15 éves lányt megerőszakolt és meggyilkolt egyik iskolatársa az oroszországi Permben – írja a Daily Mail cikke alapján a 24.hu.

Egy mozdonyvezető vette észre azt a tizenéves lányt, akit egy iskolatársa, Szergej Minyazev társai jelenlétében megerőszakolt, felgyújtott, majd átlósan a vasúti sínekre fektette testét. A vasutas azonnal segítséget hívott, és súlyos égési sérülésekkel kórházba szállították Jaroszlavl Shikhovát, de sajnos már nem tudták megmenteni az életét.

A szemtanúk beszámolója szerint a 15 éves lánynak mindenhol égési sérülések borították a testét, és zokniján kívül nem volt rajta más ruha. Az egyik tanú szerint a megkínzott lánynak gyúlékony folyadék volt a szájában, valamint nemi szerve környékén, és az egész feje vérben úszott.

Feltehetőleg azért próbálták felgyújtani a lányt és helyezték őt a sínekre, hogy felismerhetetlenné tegyék a holttestét. Shikhovát még tíz napig életben tudták tartani a kórházban, aki így beazonosította elkövetőjét, Szergej Minyazevet – de rajta kívül még két másik fiút is kihallgatnak az ügyben.

A lány édesapja szerint aznap Minyazavék házában volt egy buli, ahonnét Shikhova este hazament. A szülők azt hitték, lányuk a szobájában alszik, azonban Shikhova kimászhatott az ablakon, és visszaszökött a buliba.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések