A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Még mindig tart Angelina Jolie és Brad Pitt pere


Brad Pitt és Angelina Jolie vitáktól hangos válása már eddig is nagy port kavart a médiában, de a színésznő most újabb támadást indított volt férje ellen. A per tárgyát a Franciaországban megvásárolt szőlőültetvényük és pincészetük képezi, amelyre mindketten igényt tartanak, de közben egyre súlyosabb vádakat hoznak fel egymás ellen a bíróságon - számolt be az Elle.


A per során Pitt ügyvédei azzal érveltek, hogy Angelina Jolie korábban azzal fenyegetőzött, hogy tönkreteszi a színész által felépített üzleti vállalkozást azzal, hogy eladja a tulajdonrészét a pincészetből egy olyan üzletembernek, akivel Brad Pitt nem akar együttműködni – írják.

A legfrissebb értesülések szerint Jolie most azzal vágott vissza, hogy kigúnyolta volt férje borászat iránti elkötelezettségét:

„Pitt színész, nem pedig borász. Illúziókkal foglalkozik, nem pedig földdel és szőlővel.”

A színésznő azzal is megvádolta volt férjét, hogy jelentős összegeket sikkasztott el a nyereségből, amelyeket szerinte komolytalan célokra, például egy hangstúdió létrehozására fordított. Mivel az ügy meglehetősen bonyolult, a per egyelőre biztosan nem zárul le – írja a lap.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések