A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Medvegyev durván nekiment Josep Borrellnek


Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese szerint Európának vagy teljesítenie kell Oroszország méltányos követeléseit a gabonaegyezménnyel kapcsolatban, vagy mérsékelnie kell étvágyát – írta meg az oroszhirek.hu. 


„Az EU diplomáciai vezetőjének, Josep Borrellnek súlyos verbális hasmenése van a gabonaegyezménnyel kapcsolatban. Mintha mi lennénk a hibásak mindenért, éheztetjük a bolygót, és megfosztjuk a békés ukránokat a jogos jövedelmüktől. Szigorú diétára kéne fogni. Csak vizet, ennyi az egész. Borrell és a hozzá hasonló seggfejek a bokorba menekülnek, amikor a gabonának Afrikába kellene jutnia: Nem tudunk semmit, mi csak a saját hájas fejű európaiaknak szállítunk gabonát. És ahogy megfogják őket a szalondrogosokkal, azt állítják, hogy éheznek” – írta a Telegram-csatornáján.

„Döntsenek hát: vagy Európa teljesíti végre méltányos követeléseinket az orosz gabonakereskedelemmel kapcsolatban, vagy mérsékeljék étvágyukat. Ellenkező esetben ez a Borrell és háziállatai, akik minden pillanatban esznek, véletlenül belehalhatnak, bűzös ürülékükbe fulladva

– írta Medvegyev.

Oroszország felmondta részvételét a gabonamegállapodásban. Vlagyimir Putyin orosz elnök közölte, hogy az ország részvétele csak akkor folytatódik, ha végre teljesítik a megállapodás Oroszországra vonatkozó részét is.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések