A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lukasenka: "Európa feje a nukleáris guillotine-on van"


Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök elmondta, hogy tegnapelőtt azonosította és jóváhagyta a katonai térképeken a barátságtalan országok döntéshozatali központjainak helyeit. 


Lukasenka szavait a fehérorosz vezető sajtószolgálatához kapcsolódó "Pool One" Telegram-csatorna idézi.

"Mostanában divat lett döntéshozatali központokról beszélni. Nos, ezeknek a központoknak a koordinátáit milliméterre pontosan ismerjük. Tegnapelőtt pedig világosan és egyértelműen bejelölték és jóváhagytam őket a katonai térképeken"

- mondta a fehérorosz elnök.

"Valószínűleg arra céloz, hogy a Fehéroroszország területén telepített orosz atomfegyverekkel csapást mérhet rájuk" – kommentálta Lukasenka kijelentését a Telegram-csatorna.

Lukasenka azt is mondta, hogy "a nyugati politikusok saját kezűleg teszik Európa fejét nukleáris guillotine-ra. Oroszország részéről egyelőre nem érkezett kommentár ezekre a kijelentésekre.

Emlékeztetőül, Lukasenka korábban világossá tette, hogy el kívánja dönteni, hogyan használja az orosz atomfegyvereket, amelyek Fehéroroszország területén vannak.

Eközben – korábbi, itt olvasható cikkünkben megírtuk – Lengyelország felszólította a NATO-t, hogy telepítsenek az ország területére amerikai atomfegyvereket válaszul arra, hogy Oroszország Fehéroroszországba telepítette a nukleris fegyereket.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések