A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Libri: A könyvek, amiket aktivisták osztogattak, nem „tiltottak”, így lefóliázva sincsenek


Reagált a könyvesbolthálózat arra, hogy "aktivisták" az egyik boltjuk előtt ingyen vagy adományért osztogatnak általuk tiltottnak nevezett könyveket a "homofóbtörvényre" ( magyarul: gyermekvédelmi törvény - a szerk.) és a könyvfóliázásra válaszul. 

„Azok a könyvek, amelyeket az egyetemisták osztogatnak és megjelentek a sajtóban az erről készült fotókon, felnőtteknek szóló kötetek, és nincsenek becsomagolva a könyvesboltokban. Az egyetemisták által használt »tiltott könyvek« kifejezésnek sincs valóságtartalma.

Sem ezek, sem más kötetek nem tiltott könyvek, a kínálatunkban minden olyan cím megtalálható és továbbra is megvásárolható, ami eddig is.

Azok is, amelyekre a Fogyasztóvédelmi Hatóság határozata és a kiadók iránymutatása alapján fólia került” – reagált közleményben a Libri Csoport arra, hogy egy demonstráció keretén belül egész héten ingyen vagy adományért osztanak általuk tiltottnak nevezett könyveket az egyik budapesti Libri bolt előtt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések