A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Levágta a péniszét egy férfi, majd lehúzta a vécén


A fejében lévő hangok utasították. 

A nem mindennapi eset az indiai Pune városában történt a napokban, amikor egy 52 éves, skizofrén férfi magához vett egy konyhakést, levágta vele a péniszét, majd lehúzta a vécén – írta meg a Daily Mail.

Az indiai sebészek egy folyóiratban osztották meg a csonkolás részleteit, melyből kiderült a férfi csupán 16 óra elteltével ment be a kórházba. Mivel a hímtag már a szennyvízcsatornák labirintusában úszkált, ezért visszavarrni nem tudták, de a megmaradt csonkot ellátták és a vizelési funkciókat visszaállították.

A férfi hangsúlyozta az orvosoknak, hogy nem volt öngyilkossági szándéka, csupán a fejében lévő hangok utasították, hogy "tegye meg, különben súlyos következményekkel kell szembenéznie".

A gyógyszeres kezelés alatt álló skizofrén végül egy hétig volt kórházban, mely idő alatt sem szövődmények, sem komplikációk nem léptek fel nála.

Vizeletürítés szempontjából ugyan rendeltetésszerűen tudja használni a pénisze tövét, de a szexuális örömökről le kell mondania.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések