A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hátulról támadt a fiatal lányokra a miskolci szatír, felhúzta a szoknyájukat, és letépte a harisnyájuk


Másfél év alatt háromszor támadt nőkre Miskolcon egy férfi, Szexuális erőszak kísérletével vádolják meg.


A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen szexuális erőszak bűntettének kísérlete miatt. A vádirat szerint a szatír 2020. október végén, az egyik napon, késő délután Miskolcon egy elhagyatott gyalogösvényen egyedül sétáló fülhallgatón keresztül zenét hallgató nőre figyelt fel, mögé érve az ülepére két oldalról ráfogott, amikor a megtámadott nő próbált megfordulni, a szoknyáját felemelte, harisnyáját szétszakította és letépte. 

Erre a nő sikítani és kiabálni kezdett, amitől a támadó megriadt és elfutott.

2021. szeptember második felében, az egyik mapon, a délutáni órákban szintén egy egyedül gyalogosan közlekedő nőt követett, hátulról egy hirtelen mozdulattal a szoknyáját felhúzta, a harisnyát leszakította, és a nő fenekét erőteljesen megmarkolva a járda melletti bokrok közé lökte. Valaki megzavarta, ezért futva elmenekült.

2022. május közepén, a késő délutáni órákban az egyik miskolci lépcsősoron gyalogló 17 éves nőt követett. A lány fejhallgatót viselt, zenét hallgatott, de észrevette a férfit. Telefonálást imitálva megállt, megfordult, mire a támadó egy bokor mögé bújt. 

Amikor a fiatal nő tovább indult, ismét követni kezdte, arra a lány sietni kezdett, de a férfi utolérte, és felkarjánál megfogva, a bokrok közé a földre rántotta. Mellé térdelt, elkezdte lerángatni róla a rövidnadrágot. A lány védekezett és hangosan sikított, kiabált, mire a szatír felhagyott cselekményével és elfutott.

Kizárnák a feltételes szabadságból

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetlen előéletű vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra, illetőleg indítványozta bármely olyan foglalkozástól való végleges hatályú eltiltását, melynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések