A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lépésben lehet haladni az M7-esen Budapest irányába


Torlódásra kell számítani az M7-es Budapest felé vezető oldalán, de a balatonvilágosi szakaszon, valamint Polgárdi és Szabadbattyán között is telítettek a sávok. 


Az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhíd térségében, a 120-as kilométernél a terelt szakaszon irányonként csak egy sáv járható, a főváros felé torlódásra kell számítani. Szintén sokan haladnak a főváros irányába a balatonvilágosi szakaszon, valamint Polgárdi és Szabadbattyán között, ahol telített sávokon autózhatnak – írja az Útinform.

A 474-es főúton, Orosháza belterületi szakaszán a 3-as kilométernél a vihar kidöntött egy villanyoszlopot, ami a főútra dőlt, ezért azt lezárták. A forgalmat önkormányzati utakra terelik el.

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé, Diósd térségében a 8-as kilométernél a burkolatot javítják, csak a külső sáv járható, torlódik a forgalom.

A 44-es főúton, Kecskemét közelében csomópontépítési munkák miatt az 5-ös kilométernél, illetve a 8-as kilométernél fél pályán halad a forgalom.

A 85-ös főúton, az M1-es autópálya és az 1-es főút közötti szakaszon, az 1-es kilométernél több jármű ütközött össze, félpályás lezárás mellett helyszínel a rendőrség.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések