A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kormányszóvivő az angyalföldi gyilkosságról: Gyilkosoknak a börtönben a helye!


Szentkirályi Alexandrának határozott véleménye van az esetről. 

A gyilkosoknak a börtönben a helye – írja a Facebookon Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, egyben megköszönve a rendőrségnek, hogy elfogták az angyalföldi gyilkosság feltételezett tettesét.

A Blikk közben arról ír, hogy egy szakértő szerint a támadó az Angyalföld-Margitsziget-Római part tengely körül mozgott, mivel a futás volt a hobbija, nem tűnhetett ki a környezetből egy egyszerű edzőszettben. A férfi ezek szerint egészen biztosan figyelte valamilyen elektronikai eszközről a róla szóló híreket, hiszen kedd reggelre kiürítette az Instagram-profilját.

Ezeken a felvételeken közösen szerepelt az áldozatával, s amire közel 1000, őt gyalázó, a családtagjait is sértegető, fenyegető üzenet érkezett. Vagyis könnyen elképzelhető,

az buktatta le, hogy használta a Facebookját vagy az Instagramját,

írják.

Az előzmények: Budapest XIII. kerületében, egy Véső utcai lakásban 2023. július 13-án éjjel holtan találtak egy fiatal nőt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett miatt rendelt el nyomozást, a feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki. A hajtóvadászat eredményeként a 35 éves T. Róbertet a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 2023. július 18-án 12 óra 50 perckor a III. kerületben fogták el.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések