A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kórházba szállították a Boney M énekesét


Liz a mai napig aktív, a világ minden táján vannak fellépései


Liz Mitchell autóbalesetet szenvedett útban börtönben ülő bátyjához tartva – írta meg a hirado.hu.

A 71 éves diszkólegenda a börtönben lévő bátyjához tartott a cambridgeshire-i March városában, amikor véletlenül árokba hajtott az autójával. Az énekesnőt azonnal kórházba szállították, szerencséjére csak kisebb sérüléseket szenvedett, így már otthonában lábadozik – írta meg a hirado.hu.

„Lizt megrázta a baleset. Szerencsére megúszta a komolyabb sérüléseket. Az A47-es útnak az a szakasza nagyon veszélyesnek számít, és sokkal rosszabbul is elsülhetett volna az egész” – mondta egy bennfentes forrás a The Sunnak.



Liz bátyját, Khalid Rashadot látogatta volna meg a Whitemoor börtönben, ahol életfogytiglani börtönbüntetését tölti.

Liz a Boney M énekesnője volt – a Boney M-et ő, Bobby Farrell, Maisie Williams és Marcia Barrett alkotta -, a csapat a hetvenes évek végének egyik legsikeresebb zenekara volt.

Az együttes slágerei közé tartozott a Daddy Cool, a Ma Baker és a Rasputin. A Mary’s Boy Child – Oh My Lord című daluk 1978-ban a legtöbbet hallgatott karácsonyi dal lett, és minden idők tizedik legnagyobb példányszámban eladott kislemeze Nagy-Britanniában.

Liz a mai napig aktív, a világ minden táján vannak fellépései.

Liz testvérét, a muszlim hitre tért Khalidot (születési nevén Bernie Mitchell), 2016-ban legalább 32 év börtönre ítélték, miután megszervezte egy rivális mecset vezetője, Abdul Hadi Arwani meggyilkolását. Khalid társa, a 37 éves iraki háborús veterán, Leslie Cooper egy MAC-10-es géppisztollyal végezte ki a 48 éves Abdult, miközben autójában ült a London északnyugati részén fekvő Wembleyben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések