A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kárpáti Rebeka új párja 17 évvel idősebb: a milliárdos férfi ismert ember


Kárpáti Rebeka már több mint egy éve párkapcsolatban él, de szerelme személyét óvja a nagy nyilvánosságtól.  

A Blikk most megtudta, hogy a szépségkirálynő párja egy nála 17 évvel idősebb, erdélyi üzletember, Lénárd András, aki többek között a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa - írja a femina.hu.

A 28 éves szépség követőinek is feltűnhetett, hogy az utóbbi időben sokat posztolt Erdélyből. A Reggeliben is azt mesélte, hogy párjával nagyon sokat tartózkodnak Erdélyben, ahol szeretnek kirándulni és gombászni az erődben. 

Kárpáti Rebeka a napilap megkeresésére annyit mondott, hogy hosszú ideje boldog párkapcsolatban él, de a múlt hibáiból tanulva bővebben nem kíván beszélni a magánéletéről.

A pár egyik közeli ismerőse azonban megszólalt, azt mondta, a kapcsolat nagyon harmonikus, a nagy korkülönbség egyáltalán nem okoz gondot közöttük.

- Mondhatni, kétlaki életet folytatnak. Budapesten is van egy bázisuk, főként itt tartózkodnak, de Erdélybe is szinte minden hónapban ellátogatnak, hiszen Andrásnak kint él a családja, a gyermeke, illetve az üzleti érdekeltségei zöme is oda köti. Rebeka szívesen kíséri el, ő is nagyon megszerette a vidéket, de az édesapjához is gyakran utaznak Őrbottyánba. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések