A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kanadában feldühödött muszlimok tiltakoztak az iskolai LMBTQ-érzékenyítés ellen


Muszlim szülők vonultak végig Mississaugán, hogy tiltakozzanak az iskolai LMBT-érzékenyítés ellen.

A kanadai Torontótól nyugatra fekvő Mississauga belvárosába több száz muszlim lakos érkezett, hogy a Trudeau-kormány által vezetett LMBT-politika ellen tüntessen.

A közelmúltban Ottawában és Calgaryban is tartottak hasonló muszlim tüntetéseket. Körülbelül két hónappal ezelőtt a kanadai muszlim vezetés aláírt egy nyilatkozatot, amelyben elvetette a kormány LMBT-politikáját, és követelte, hogy ez a politika ne vonatkozzon a muszlim közösségre.

A tüntetők olyan transzparenseket vittek magukkal, amelyeken ez állt:

"Hagyjátok békén a gyerekeket", "A szülők jogilag felelősek a gyerekeikért, nem az állami intézmények", "Isten meghatározta a nememet, ne keverjetek össze", "Védjük meg a gyerekeinket! Nincs nemi indoktrináció", "Oktatás, nem indoktrináció", "Kérem, ne zavarják össze a gyermekeinket", "Meg kell védenünk a gyermekkort és az ártatlanságot" és "Állítsuk meg az iskolai indoktrinációt".

Az egyik felszólaló szerint minden vallású embernek össze kellene fognia ebben az ügyben:

"Szükségünk van a keresztény közösségre, a muszlim közösségre és a zsidó közösségre. Minden közösségnek össze kell fognia ebben a kérdésben!"
 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések