A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

KamuGeri ripacskodott egyet: "Ahogy a családtagjaimat, úgy szeretlek titeket is"


Karácsony Gergely felszólalt a homoszexuális fesztiválon. A főpolgármester úgy köszöntötte az embereket, „jó estét, Pride, jó estét, szerelem”. 

Karácsony szerint neki természetes, hogy eljött a felvonulásra, de ezt egyben kötelességének is látja. Természetes neki, hogy fejből mondja a szöveget, mondhatná azt is szerinte, hogy „befóliázták”.

„Ahogy a családtagjaimat, úgy szeretlek titeket is”, modoroskodott egy jókorát Karácsony, aki szerint a Priode egy politikai esemény helyett inkább örömünneppé vált, de még mindig nem szabad mindenki.

„Ahol az LMBTQ-emberek nem szabadok, ott senki sem szabad. Ahol a roma emberek nem szabadok, ott senki sem szabad. Ahol nem szabadok a diákok, ott senki sem szabad” – búgta a mikrofonba KamuGeri. 

Karácsony szerint azért is kell, hogy sokan legyenek, mert akkor egy nagy céltáblává válnak, és arra már nem fognak lövöldözni. Ezért kell szeritne a többségi társadalomnak is itt lennie.

A főpolgármester szerint Budapest egy sziget, de lehetne szárazföld is, „de ha kell, megőrizzük ezt a szigetet, amíg nem lesz az egész ország szabad”.

„Vigyázzatok rá, szeressétek ezt a várost, mert ez a város is szeret titeket!” – gazsulált a tömegnek Budapest főpolgármestere.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések