A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kamilla királyné elárulta a kedvenc étele nevét


Megdöbbentek az emberek, mennyibe kerül  

Az elmúlt évtizedekben Kamilla királyné nagy valószínűséggel számos különlegességet fogyasztott. Megkóstolhatta a világ legdrágább ételeit, ennek ellenére a kedvenc fogása igazán egyszerű - írja az elle.hu. 

Kamilla királyné kedvenc ételét bárki el tudja készíteni. A királyné egy interjú során mesélt arról, hogy milyen gyakran jár étterembe, és milyen ételeket szeret. Elárulta, hogy a gyerekeivel szokott étterembe járni, mindig ők választják ki a helyet, de ahhoz ragaszkodik, hogy a számlát ő fizesse. Ekkor osztotta meg az emberekkel, hogy a kedvenc fogása nagyon egyszerű, és olcsó. 

Az egyik kedvenc ételem a pirítós sült babbal. Mindig csak Heinz. 

Kamilla királyné fogását tehát bárki elkészítheti, sőt, az is kiderült, hogy egy kevés reszelt sajttal csak még finomabb lesz. A másik kedvenc ételét is elárulta, nagyon szereti a sült halat és a krumplit. A fagyasztott dolgokat nem igazán kedveli, ezért mindig friss halból és krumpliból készítik el számára a fogást. 

A királyné kedvenc ételei közé tartozik emellett még a spárga vajjal, a csokoládéfagylalt, málnával és sok tejszínnel. Ha italról van szó, akkor Kamilla a vörösbort kedveli, ha válaszhatna, akkor az utolsó vacsorájára is ezt inná. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések